Contacteer ons snel om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen!

Contact

Inox borstweringen

Inox borstweringen die de gevel van uw woning verfraaien? Jeffrey Van den Broeck levert kwalitatief maatwerk, vervaardigd in duurzame materialen waar u jaren plezier aan beleeft. Wij staan voor vakmanschap en bedrijven ons vak met toewijding. Een borstwering in inox is op zijn plaats bij een balkon, een terras of waar dan ook in huis, en zorgt voor veiligheid, functionaliteit, en een mooie moderne uitstraling. Onze inox borstweringen zijn tot in de puntjes afgewerkt. Wij verstaan ons vak goed.

Inox borstweringen voor elk type woning

Inox borstweringen kunnen gebruikt worden bij elk type woning, ongeacht of uw huis een rustiek, landelijk, klassiek, modern of minimalistisch karakter heeft. Wij integreren uw inox borstweringen naadloos in de stijl van uw huis. Dankzij ons maatwerk en de duurzame materialen bent u jaren verzekerd van zorgeloos gebruik.

Wij vervaardigen naast borstweringen in staal ook borstweringen in inox.
Wij maken ook andere constructies in metaal zoals trappen, balustrades en leuningen.

Jeffrey Van den Broeck, gevestigd te Olen (in de buurt van Geel en Herentals) en is vooral werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg.

Maar ook in andere provincies staan wij te uwer beschikking. Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen.

Bekijk onze realisaties