Contacteer ons snel om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen!

Contact

Inox leuningen

Inox leuningen zijn bijzonder slijtvast zodat u jaren kunt genieten van ons vakmanschap. Jeffrey Van den Broeck overloopt samen met u de mogelijkheden en vervaardigt maatwerk volgens uw wensen en voorkeuren. Wij maken met toewijding en professionaliteit mooie en degelijke inox leuningen voor u!

De strakke look van inox leuningen

Inox leuningen zorgen voor een strakke en futuristische look terwijl het bestaande karakter van uw inrichting of huis wordt bewaard. Bovendien is inox een materiaal dat bijzonder weinig onderhoud vraagt. Zo combineert u duurzaamheid met gebruiksgemak. Ook de robuustheid van het materiaal is al overvloedig bewezen. Niet voor niets worden thermosflessen of werkbladen in keukens tegenwoordig vervaardigd in inox: het is hittebestendig en het laat zich heel eenvoudig reinigen. Inox is zowel design als functioneel!

Inox leuningen voor binnen- en buitentrappen

Inox leuningen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitentoepassingen. Jeffrey Van den Broeck biedt een waaier aan modellen en afwerkingsmogelijkheden. Op die manier vindt u vast en zeker een model dat mooi aansluit bij uw huidige woning en interieur. Het plaatsen van inox leuningen is specialistenwerk. Om een optimaal resultaat te bekomen doet u daarom best beroep op onze know-how. Jeffrey Van den Broeck is vooral werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg. Maar ook in andere provincies staan wij te uwer beschikking.

Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen.

Bekijk onze realisaties