Contacteer ons snel om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen!

Contact

Leuningen

Onder leuningen verstaan we zowel trapleuningen als balustrades of borstweringen.
Bij de leuningen is er een enorm uitgebreide waaier aan variaties.
U kunt kiezen voor een leuning met horizontale of verticale stijlen of voor bijvoorbeeld een volledig dichte leuning.

Inox trapleuningen worden vaak gebruikt op houten trappen maar u kunt natuurlijk ook voor een stalen trapleuning kiezen die dan gelakt wordt in een kleur naar keuze. Een trapleuning op een reeds bestaande trap maken, is geen enkel probleem. Op deze manier kan vaak aan een klassieke trap op een simpele manier een moderne uitstraling gegeven worden.

Leuningen voor binnen- en buitentrappen

Wanneer we spreken over balustrades of borstweringen denken we aan de leuningen rond een open trapgat maar ook aan de leuningen op een terras of balkon. Opnieuw is hier een ruime keuze aan verschillende modellen, in inox of gelakt staal, zodat de leuning niet enkel de veiligheid verhoogt, maar ook vanuit esthetisch oogpunt perfect bij uw woning past. Zowel voor binnen- als buitentrappen zijn vele afwerkingen mogelijk.

De ruime keuze aan materialen in combinatie met onze vakkundige uitvoering zorgen ervoor dat u kunt rekenen op duurzame oplossingen waar u vele jaren van kunt genieten. Contacteer Jeffrey Van den Broeck uit Olen vrijblijvend om de mogelijkheden te overlopen.

Bekijk onze realisaties