Contacteer ons snel om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen!

Contact

Metalen trappen

Metalen trappen hebben een mooie, strakke en moderne uitstraling. Oorspronkelijk werden ze veel gebruikt in industrie, maar tegenwoordig kunnen ze ook niet ontbreken in een mooie moderne woning. Een metalen trap is stevig, functioneel en biedt een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij behandelen onze metalen trappen en vervolgens kunt u een kleur kiezen. Wij zullen vervolgens de trap poederlakken. Op deze manier heeft u een prachtige metalen trap in huis.

Metalen trappen: een meerwaarde voor uw interieur

Een trap moet in de eerste plaats functioneel zijn. Een trap wordt immers constant gebruikt en moet veel gewicht torsen. Hoeveel loopt u immers per dag een trap op en af? Wegens dit intensief gebruik is de keuze voor een metalen trap de juiste keuze. Professioneel vervaardigde en mooie metalen trappen zijn de oplossing voor u en voegen een moderne toets toe aan uw woning. Door ons vakmanschap vervaardigen we een product dat gekenmerkt wordt door duurzaamheid, esthetiek en kwaliteit.

Wij vervaardigen trappen in inox en trappen in staal. Naast trappen vervaardigen wij ook leuningen, trapleuningen, borstweringen, balustrades en andere constructies in metaal, staal en inox.

Jeffrey Van den Broeck, gevestigd te Olen (in de buurt van Geel en Herentals) is vooral werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg. Maar ook in andere provincies staan wij te uwer beschikking.

Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen.

Bekijk onze realisaties