Contacteer ons snel om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen!

Contact

Stalen borstweringen

Stalen borstweringen die de gevel van uw woning verfraaien? Jeffrey Van den Broeck levert kwalitatief maatwerk, vervaardigd in duurzame materialen waar u jaren plezier aan beleeft. Wij maken borstweringen met trots en toewijding en vakmanschap. Door onze professionaliteit kunnen wij degelijke, stevige en mooi afgewerkte borstweringen in staal voor u op maat maken, hetzij voor balkon, terras of waar dan ook in uw huis. Bovendien zorgt een goed vervaardigde stalen borstwering voor een erg mooie, strakke en moderne uitstraling van uw woning.

Stalen borstweringen voor elk type woning

Stalen borstweringen kunnen gebruikt worden bij elk type woning, ongeacht of uw huis een rustiek, landelijk, klassiek, modern of minimalistisch karakter heeft. Wij integreren uw stalen borstweringen naadloos in de stijl van uw huis. Dankzij ons maatwerk en de duurzame materialen bent u jaren verzekerd van zorgeloos gebruik. Door een stalen borstwering kunt u rekenen op schoonheid, functionaliteit, stevigheid en veiligheid. Ons smeedwerk is een absolute aanrader.

Wij vervaardigen naast borstweringen in staal ook borstweringen in inox. Wij maken ook andere constructies in metaal zoals trappen, balustrades, leuningen, relingen en trapleuningen.

Jeffrey Van den Broeck, gevestigd te Olen (in de buurt van Geel en Herentals) is vooral werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg.

Maar ook in andere provincies staan wij te uwer beschikking.

Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen.

Bekijk onze realisaties