Contacteer ons snel om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen!

Contact

Stalen trappen

Jeffrey Van den Broeck maakt prachtige stalen trappen voor u. Stalen trappen worden niet enkel gebruikt in de industrie, maar tegenwoordig ook in woonhuizen.  Dit zorgt immers voor een mooie, moderne en elegante uitstraling van uw woning. De stalen trappen die wij met liefde voor ons vak voor u vervaardigen zijn dan ook op zijn plaats in een moderne woning. Wij zorgen voor een professionele afwerking van uw trap. De trappen worden voorbehandeld en vervolgens gepoederlakt in de kleur die u kiest.

Stalen trappen: een meerwaarde voor uw interieur

Sta er is eens bij stil hoe vaak en intensief een trap eigenlijk elke dag wordt gebruikt. Een trap moet enorm veel gewicht dragen. Daarom moet u voor een stalen trap kiezen. U kiest voor mooie eenvoud en functionaliteit. Bovendien zorgt een knap vervaardigde stalen trap voor een mooie, strakke, moderne uitstraling van uw woning. Door ons vakmanschap en onze toewijding vervaardigen wij voor u een product met kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Contacteer ons snel om nu een offerte voor een van onze mooie stalen trappen te verkrijgen! Wij leveren zowel binnentrappen als buitentrappen.

Wij vervaardigen naast trappen in staal ook trappen in inox. Wij maken ook andere constructies in metaal zoals borstweringen, balustrades, leuningen en trapleuningen.

Jeffrey Van den Broeck, gevestigd te Olen (in de buurt van Geel en Herentals) is vooral werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg. Maar ook in andere provincies staan wij te uwer beschikking.

Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen.

Bekijk onze realisaties