Contacteer ons snel om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen!

Contact

Trapleuningen

Jeffrey Van den Broeck in Olen maakt hoogkwalitatieve trapleuningen op maat die perfect aansluiten bij uw bestaande trap.

Een trap is een gebruiksvoorwerp dat bijzonder intensief gebruikt wordt. Sta er maar eens bij stil hoe vaak u uw trap op en af loopt. Daarnaast is een trap ook een belangrijk element in uw interieur. Het is dus van het grootste belang dat trapleuningen perfect aansluiten bij het bestaande design.

Trapleuningen in staal, inox of metaal

Bij Jeffrey Van den Broeck heeft u de keuze uit een ruime waaier aan materialen en afwerkingen. Op die manier maken wij een trapleuning die perfect past bij uw specifieke wensen en behoeften. Alle stijlen zijn daarbij mogelijk: modern, strak of juist rustiek of landelijk.

Trapleuningen voor binnen- en buitentrappen

Wanneer u op zoek bent naar een leuning voor een buitentrap is duurzaamheid waarschijnlijk nog belangrijker. Een buitentrap staat immers voortdurend bloot aan de elementen. Dankzij onze duurzame en kwalitatieve materialen, geven we uw buitentrap een meerwaarde waar u jaren plezier aan beleeft.

Jeffrey Van den Broeck te Olen is vooral werkzaam in de provincies Antwerpen en Limburg. Maar ook in andere hoeken van het land staan wij te uwer beschikking.

Neem dus snel contact op of kom een kijkje nemen in onze showroom. U vindt zeker uw gading in ons brede gamma.

Bekijk onze realisaties